yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Yangın ve evgin gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu grup temelı modellerde normal kapı koluna dublör. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu pozisyon arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkızılışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve ürkü barı gibi acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna allıkınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında konstrüksiyonda bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi ciğerin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya sahih açılmaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Genellikle mühür yahut ahşap malzemeler kullanılır. Yangın Kapısı Fiyatları Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Binamıza 40 tane ölçün ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat çalmak isterim

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran belli yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış Yangın Kapısı kapılarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known bey emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Cemiyet beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i mütalaa etmek için tıklayın.

Hamiş: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın çabucak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi Yangın Merdiveni Kapısı ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması karınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page